Протягом минулої доби російські бойовики 14 разів відкривали вогонь у сторону українських військових в зоні проведення ООС. Двох військових поранено.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції Об'єднаних сил..

Так, поблизу Новозванівки та Новоолександрівки окупанти вели обстріл українських позицій з мінометів калібру 120 мм. Вдруге в бік Новоолександрівки вогонь вели з великокаліберних кулеметів. 

Під Авдіївкою бойовики застосували міномети калібру 120 мм, обстрілявши населений пункт, в результаті чого було пошкоджено житлові будинки та прилеглу територію.

Українські військові потрапили під обстріл з гранатометів різних систем поблизу Лебединського.

Біля Водяного, що на Приазов’ї, та Новолуганського ворог застосував гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

В напрямку Кримського бойовики вели вогонь з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Крім того, за допомогою безпілотного літального апарату противник скинув гранатометні постріли біля Первомайського.

У районі Нью-Йорка противник обстрілював наші позиції з великокаліберних кулеметів, а також застосував БпЛА та здійснив скидання ВОГ-17.

На Луганщині українські військові зафіксували проліт ворожого безпілотника, ймовірно Орлан-10, з перетином лінії розмежування.

У результаті обстрілів противника двоє українських військовий отримали поранення. Їх доставили до лікувального закладу. Стан військових - задовільний.

Українські солдати відкрили вогонь у відповідь на дії противника.

Нагадаємо, у Великобританії зробили гучну заяву про російські війська в Україні. 

ІА "Вголос": НОВИНИ