На вічний спочинок в рідне місто Буськ повертається загиблий на війні з російськими окупантами український захисник, 29-річний Василь Мельник.

Про це повідомила Буська міська територіальна громада.

Здобувши професію військового в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, служив за контрактом у Збройних Силах України з 9 серпня 2011 року. Був учасником антитерористичної операції, згодом операції об’єднаних сил.
 До останніх днів свого життя капітан Василь Мельник захищав Україну, її незалежність та територіальну цілісність у складі 82-ї окремої десантно-штурмової бригади Збройних Сил України, був командиром аеромобільної роти.
Під час обстрілу українських позицій противником 22 вересня 2023 року офіцер загинув від отриманих множинних мінно-вибухових травм, несумісних з життям.

У воїна залишилися батьки, дві сестри, дядько.
 
Поховають захисника на місцевому кладовищі Буська в суботу, 8 червня.
Виїзд кортежу з тілом загиблого з моргу Буської ЦРЛ о 10.30. Кортеж проїде вулицями Львівська, Петрушевича, Польна, Довженка. Чин похорону розпочнеться на подвір’ї біля будинку воїна об 11.00, опісля парастас у Церкві Св.Ап.Петра і Павла.
 
Згідно з розпорядженням Буського міського голови 8 червня в Буській міській територіальній громаді оголошено Днем жалоби.

ІА "Вголос": НОВИНИ