Про це під час брифінгу у четвер, 13 липня, розповів перший заступник прокурора Львівської області Олександр Русецький.

За його словами, прокуратура Львівської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочате 8 червня 2017 року за фактом неналежного виконання службових обов'язків посадовими особами управління комунального майна ЛМР.

«У межах цього кримінального провадження вчора працівники національної поліції та СБУ провели ряд обшуків в управлінні та помешканнях його посадовців, – зазначив Олександр Русецький. – Це пов'язано з тим, що упродовж досудового розслідування у межах кримінального провадження ми так і не змогли отримати від профільного управління вичерпної інформації щодо правового статусу відчужених об'єктів та належних документів, що підтверджують їх статус. Це заважає нам ефективно та у відповідний термін проводити досудове розслідування».

Також він додав: «Відтак було прийняте рішення відшукати такі документи у приміщенні міської ради. Також, розуміючи, що до відчуження комунального майна Львова можуть бути причетні посадовці управління, прийняли рішення про проведення слідчих дій за місцем їх проживання, зазначив Олександр Русецький. Зараз ми надаємо оцінку та перевіряємо можливу причетність службових осіб управління комунальної власності ЛМР до відчуження об'єктів комунального майна Львова».

Нагадаємо, поліцейські у середу ввечері проводили обшуки у помешканні начальниці управління комунального майна Львівської міськради Інни Свистун на вул. Тарнавського у Львові та в самому управлінні.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ