Саме тому інформаційне агентство «Вголос» та сервіс «Pozoff» узялися за створення відповідної можливості для суспільства.

У новому спільному проекті «Домашній адвокат» пропонуватимемо Вам допомогу при вирішенні сімейних суперечок. Втілюватимемо це шляхом написання позовів та заяв без залучення адвокатів, адже автоматизована система під час  заповнення необхідної інформації підготує необхідний документ, а відеороз'яснення допоможе зрозуміти усю процедуру, яку необхідно буде пройти.

Для отримання цього документу Вам необхідно лише зайти на сервіс «Pozoff», обрати необхідну ланку і заповнити її необхідною інформацією. 

 

ТЕМА№1: Розірвання шлюбу

Детально пояснимо Вам порядок звернення до суду із заявою про розірвання шлюбу, що охоплює: з'ясування місцезнаходження суду, до якого слід подати позов, документи, які необхідно підготувати, отримання безпосередньо позову та додаткові пояснення, що стосуються виконання рішення суду.

Тема №2: Стягнення аліментів у випадку коли відповідач офіційно працює – порядок подачі до суду заяви про стягнення аліментів

Чи знайома Вам ситуація коли відповідач відмовляється сплачувати аліменти на утримання дитини у добровільному порядку? Якщо так, пропонуємо Вашій увазі відео, яке допоможе з’ясувати визначальні обставини необхідні для подачі до суду заяви про стягнення аліментів. Після перегляду відео Ви самостійно без залучення адвоката зможете підготувати пакет документів та отримати позовну заяву, тим самим в значній мірі зекономити час та кошти, без отримання оплатної правової допомоги.

 

 

 

«Вголос» 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ