Сьогоднішня заявив США та Німеччини щодо запуску проекту «Північного  потоку – 2» мають стати для України холодним душем.

Про це у прямому ефірі програми «Говорить великий Львів» на телеканалі NTA заявив віцеспікер парламенту VII скликання, голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Руслан Кошулинський.
«Європа кричала на Майдані, мовляв, давайте м’якше, давайте домовлятися. Червона лінія! За руки тримали, не дали. Ми закрили на все очі і тепер маємо те, що маємо. Тому ця ситуація з «Північним  потоком – 2» має бути для українців холодним душем», – наголосив віце-спікер парламенту.
Окрім цього, додав Руслан Кошулинський, ця ситуація вкотре показала, що Україна повинна розраховувати лише на свої сили.
«Ніхто окрім нас! Забудьте за все! Встали і почали боротися за своє! Зеленський є – минеться! Але Україна не минеться! Все одно нам воювати прийдеться! Тільки нам! Розраховуємо лише на власні сили. Хтось нам прийде і допоможе? Ніхто. Ми нікому не потрібні, допоки самі не встанемо», – акцентував гість програми.
Нагадаємо, США та Німеччина офіційно домовились про завершення будівництва російського газопроводу “Північний потік-2”, опублікувавши спільну декларацію з обіцянками Україні.

Текст декларації, оприлюднений міністерством закордонних справ Німеччини, має назву “Спільна заява США та Німеччини на підтримку України, європейської енергетичної безпеки і наших кліматичних цілей”.

Додамо, що «Північний потік-2» стане однією з основних тем під час зустрічі президентів України і США Володимира Зеленського і Джо Байдена у Вашингтоні 30-го серпня.

Однак експерти вважають, що питання вже вирішене, і досягнути якихось поступок чи взагалі припинення будівництва газопроводу Україні навряд чи вдасться.

Дізнатися ціну і замовити тонкостінні труби різної форми, можна скориставшись сайтом https://www.sozidatel.com.ua/ua.
Краща якість за помірною ціною. Заходьте та вибирайте.

ІА "Вголос": НОВИНИ