Прессекретарка українського Президента Володимира Зеленського Юлія Мендель брутально розкритикувала журналістів «Схем» через їхнє розслідування, в якому зазначено, що в Омані Зеленський міг зустрічатися з секретарем Ради безпеки РФ Миколою Патрушевим.

Про це вона написала на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«Складно спростувати, що хтось лікує зуби, у кого-то є брати, хтось літає в Москву, хтось із чиновників РФ літає в Оман, хтось із сучасних політиків знав когось із політиків до приходу у владу і ще десь працював», – написала Мендель.

При цьому додала, що складно і зіставити ці несумісні факти, прийшовши до висновку, що президент домовлявся за спинами суспільства з російським чиновником. Та зауважила, що Зеленський дійсно ніколи не зустрічався з Патрушевим.

«Єдине, що було не складно в сюжеті програми »Схеми« – це заперечувати факт зустрічі президента і представника РФ Патрушева, адже вони дійсно ніколи не зустрічалися і не говорили. Для себе зазначу, що »тема зубів« в українській журналістиці дуже часто підводить авторів», – підсумувала Мендель.

Як писав «Вголос», у розслідуванні “Схеми йдеться про те, що В Оман до Зеленського прилітав глава Радбезу Росії (відео).

Читайте також: «Маніпулятивні фрази під драматичну музику”: Єрмак заперечив переговори Зеленського з Патрушевим в Омані (відео)».

ІА "Вголос": НОВИНИ