На шляху до Києва, російські військові розпинали наш народ. Катували, вбивали та ґвалтували, щоб знищити, залякати, зруйнувати. Моя найважча поїздка у житті.

Зворушливий пост написав на своїй сторінці у фейсбук депутат Львівської міської ради, заслужений юрист України, адвокат, Юрій Ломага після відвідин зруйнованих міст на Київщині. Прямували з гуманітарною метою разом із колегами БФ «Домівка Милосердя» Charitable Foundation «Home of Mercy».

Чому ж так сильно прагнуть знищити нашу націю недолугі, безвольні, застрашені та зазомбовані вороги:

«Бо ми українці, а українці - це синонім боротьби за волю, це нездоланний дух і жага до справедливості», - пише пан Юрій.

«Спалені міста та села, розбиті надії, знищені людські долі, вже порожні та холодні братські могили. Свята земля першою прийняла у своє лоно новітніх мучеників за віру та Україну. Важко стримати сльози й гнів. Хочеться відплати та страшної кари для тих нелюдів, які творили все це у нашому тихому раю...»

Це була найважча поїздка у житті Юрія. Поговорив із місцевими мешканцями та представниками влади. Почув жахливі свідчення про звірства окупантів від яких холоне кров.

«Для цих людей хочеться прихилити небо, адже, навіть, за час проведений в окупації нікому не вдалося знищити їхнє внутрішнє світло. Їх не зламали та не підкорили. Дякую їм за стійкість!», - твердить Юрій Ломага.

Разом із колегами БФ «Домівка Милосердя» Charitable Foundation «Home of Mercy» благодійники передали мешканцям постраждалих міст необхідні речі, а також великодні смаколики зі Львова.

Наші люди повинні відчувати підтримку, бо Україна єдина і трагедія наша - спільна, як для Київщини, так і для Галичини", - вважає пан Юрій.

«Особлива подяка нашим воїнам, які боронили Київ. Вони билися і б'ються за кожне життя. Вони завдали ворогу таких втрат, що той змушений був ганебно втікати з поля бою. Дякую Вам за Україну і за життя сотень тисяч мирних людей, яких ви врятували!», - з невимовною гордістю виривається емоція у тексті пана Юрія.

«Ми ніколи не забудемо звірства російської армії. Воєнні злочинці заплатять за кожну сльозу, за кожну краплину крові, за кожне відібране життя. І Бог цього їм також не забуде та не простить», - страшною карою пригрозив депутат Юрій Ломага.

Читайте також на сайті ІА «Вголос» сьогодні:

ІА "Вголос": НОВИНИ