Підприємці Львівщини отримали два кредити у Львівському обласному управлінні за програмою “ Доступні кредити 5 -7-9 “ , впровадженою Кабміном за ініціативи Президента України. У відділенні № 10013/0242 м.Дрогобич під керівництвом Володимир Шершень Бараняк, видано перший кредит. Другий кредит видали у відділенні № 10013/0322 м.Львова, керівником якого є Валерій Горячко.

 

Позичальником став молодий підприємець , власник торгової марки Пакотек - друк на текстилі, що займається виготовленням іміджевої продукції. Кредит було надано на придбання принтера для друку на тканині, що дасть можливість забезпечити кращу якість продукції , розширити бізнес та збільшити кількість робочих місць .

“ Програма набирає обертів на Львівщині. З моменту її старту , а саме з 03 лютого 2020 було проведено близько 250 консультацій для стартапів та досвідчених бізнесменів. На сьогодні у Львівському обласному управлінні Ощадбанку в роботі знаходяться 153 проекти на загальну суму більше 100 млн. грн. Найбільшим попитом користуються кредити на придбання нового обладнання, що свідчить про гостру необхідність сучасного бізнесу в розширенні та оновленні матеріальної бази. Це зумовлено бажанням підприємців покращити умови праці для персоналу та наростити потужності виробництва. Це сприятиме економічному розвитку, як регіону так і країни в цілому . Ми впевненні, що програма дасть поштовх для розвитку малого підприємництва у Львівській області ”, - зазначив начальник Львівського обласного управління Ощадбанку Ігор Романів.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ