«Шановний Андрію Івановичу! Категорично впевнений у тому, що міському голові Львова час припинити тероризувати львів’ян та всю Україну сміттям. У тому числі – політичним. Перетворювати всю країну в заручника власної безгосподарності – ницо.

Всупереч Вашим звинуваченням, військовослужбовці ОЗСП АЗОВ не брали участі у пікетуванні Львівської міської ради, але активісти політичної партії Національний Корпус підтримували та підтримують право львів'ян жити в чистому та безпечному місті.

Чудово, що Ви порахували відстань від Львова до Маріуполя, який ми захищали навесні 2014 року, у той час як Ви виступали у Львові з панікерськими відеозверненнями, стверджуючи, що «Україна програла війну». Так само було б добре обчислити відстань, яка віддаляє Вас від українських десантників, що загинули над луганським аеропортом у той час, як Ви зі своїм приятелем, московським олігархом Фрідманом, джазували на фестивалі «Alfa Jazz».

 

Раніше Садовий у своєму Facebook звернувся до Андрія Білецького зі звинуваченнями щодо участі бійців «Азову» у блокуванні Львівської міської ради.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ