В останній день літа львівські «Карпати» в третьому попередньому етапі Кубка України на власному полі приймали «Волинь».

«Галицько-волинське» дербі розпочалося з негоди – у Львові почав падати сильний дощ. Вже на старті протистояння футболісти луцької «Волині» завдали кілька небезпечних ударів по воротах «Карпат», однак круглий пролетів вище. Про це пише ІА «Вголос».

Перший тайм команди завершили без забитих м’ячів. Вже на початку другої половини зустрічі «Волинь» втратила хорошу нагоду відкрити рахунок у матчі – м’яч пролетів біля стійки.

На 56-й хвилині лучани розіграли кутовий, який завершився забитим голом. Головою відзначився Сасовський – 0:1.

Наприкінці матчу «карпатівець» Повалій з вигідної позиції потужно пробив вище воріт та втратив чудову нагоду зрівняти рахунок. Через кілька хвилин у ствір воріт не влучив Лобай.

На останній хвилині матчу «Карпати» заробили право виконати пенальті. Через димову завісу арбітр призупинив гру. Згодом Кожанов впевнено реалізував одинадцятиметровий удар та перевів гру в екстра-тайм.

На 94-й хвилині «зелено-білим» забив Ляшенко. «Волинь» друге в матчі вирвалась вперед. Рахунок 1-3 зробив Кузнєчіков. Гравець відзначився диво-голом зі штрафного. «Леви» зусиллями Галенкова відквитали ще один м'яч - це 2:3!

На жаль, «Карпати» так і не змогли забити «Волині» втретє та вилетіли з Кубка України.

Як писав «Вголос», сьогодні Україна виборола «золото», «срібло» та «бронзу» на Паралімпійських іграх у Токіо.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ