У Києві цієї ночі після роботи ППО по ворожих ударних безпілотниках фіксують падіння уламків збитих повітряних цілей у різних локаціях. Даних щодо можливих постраждалих немає.

Про це у Telegram написав начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Спочатку чиновник розповів про падіння фрагментів «Шахедів» у Печерському районі (правий берег столиці), а згодом стало відомо про аналогічну ситуацію й у Дніпровському районі (лівий берег).

Падіння сталося у дворі житлового будинку у першому випадку та на територію дитсадка у другому.

Внаслідок атаки російських ударних БпЛА в Печерському районі Києва зафіксовано падіння уламків. Попередньо, у дворі житлового будинку.

А пізніше він додав, що падіння уламків дронів-камікадзе противника фіксують «і в Дніпровському р-ні міста, попередньо, на територію дитячого садочку».

Згодом чиновник уточнив, що у Печерському районі було загоряння внаслідок атаки «Шахедів». Зазначається, що пожежа була на відкритій території, а площа склала близько 10 «квадратів».

«Працює ДСНС. Попередньо, без жертв та руйнувань. Дані уточнюються», - розповів Попко.

Пізніше в КМВА розповіли, що у Печерському районі за ще однією адресою була пожежа через падіння уламків БПЛА. В адміністрації додали, що друге загорання було на відкритій території, а площа слала приблизно 20 м кв.

«Пожежу ліквідовують. Попередньо, без жертв та руйнувань», - передали в КМВА.

Пізніше у КМВА уточнили, що у столиці у Печерському районі було падіння уламків «Шахедів» за чотирма різними адресами. В адміністрації зазначили, що попередня інформація про падіння в Дніпровському районі - не підтвердилася.

Як розповів чиновник, у Печерському районі виявлено загоряння на відкритій місцевості, і воно вже було ліквідоване.

Попередньо, без жертв та руйнувань, додав керівник КМВА.

ІА "Вголос": НОВИНИ