Про це пише 368.media.

Будинок площею 41,1 кв. м розташований на ділянці 643 кв. м у передмісті Львова на вулиці Ряснянській, 118. Договір купівлі-продажу оформлений 15 грудня. Оксана Гальчишак володіє половиною майна. Друга частина оформлена на невідомого чоловіка - Миколу Крокуса. У декларації Гальчишак не вказав нові придбання подружжя і вартість угод.

Це далеко не повний перелік об'єктів, які знаходяться в управлінні і володінні заповзятої ​​дружини тюремника.

Неподалік від її приватного будинку знаходяться три квартири у будинках по вулиці Т. Шевченка, в одній з яких вона разом з родичем відкрила перукарню. Крім того, у неї є нежитлові приміщення на вулиці Вишневського, 7-а. В обох випадках вона володіє лише 2/5 частинами нерухомості. Її родичі володіють компанією «Львівське торгово-виробниче підприємство «Товари для новоселів».

У 2007 році Оксані Гальчишак подарували будинок ву 136,6 кв. м у селі Рудківці Жидачівського району. На неї також оформили і земельну ділянку у 1,58 га, яка перейшла у власність вже у 2010 році.

Ще дружина начальника СІЗО орендує у Львові земельну ділянку у 52 кв. м і нежитлове приміщення у 56,2 кв. м. Інформації про витрати на оренду немає.

Дивно, але попри таку кількості майна доходи у сімейства скромні. Дружина заробила на «ниві» бізнесу 168 тис. грн. Сам Богдан Гальчишак за минулий рік отримав 104 тис. грн. Додамо, що він володіє всього лише однією квартирою у 67,5 кв. м, отриманою ще у 1996 році. На банківських рахунках сім'ї Гальчишак знаходиться всього лише дев'ять тисяч доларів, дві тисячі євро і 70 тис. гривень.

Відзначимо, що у сімейства задекларована тільки одна машина - Toyota RAV4 (2002 року випуску), яку дружина тюремника придбала в 2012 році за 50 тис. гривень. У даний момент нею користується син - Олег Гальчишак, який працює в управлінні захисту економіки обласної поліції.

Нагадаємо, що не так давно начальник СІЗО став фігурантом скандалу. Тернопільське видання «Звістка» повідомляло, що в кінці січня Гальчишак погрожував розправою 20-річному «айдарівцю» Вадиму Цукернику, який якраз знаходиться у СІЗО. Тоді до нього прийшла 19-річна дівчина хлопця, попросила допомогти з поліпшенням утримання Цукерника і дізналася про ситуацію з листуванням. Гальчишак почав з нею сваритися і заявив, що: «Я піду туди і поламаю його. І більше у тебе не буде проблем з листуванням - ні з ким буде переписуватися».

Цей інцидент розвитку не отримав. Зате тепер хабарник відповість по повній. Нагадаємо, що під час обшуку його кабінету оперативники знайшли ще 6,5 тис. доларів.

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ