Дружина заступника голови офісу президента України і куратора «Великого будівництва» Кирила Тимошенка Альона придбала елітний будинок  у котеджному містечку Підгірці, що в передмісті Києва.

Про це інформує ресурс «Букви».

Згідно з даними, вказаними в реєстрі майнових прав, площа будинку становить 353,9 квадратних метрів. Це двоповерховий особняк проекту «Зальцбург».

Покупку було оформлено на Альону Тимошенко 2 січня 2021 року. Коттедж знаходиться на вулиці Золотоворітській. Разом із будинком родина купила 27 соток землі.

До слова, в середині липня на дружину Тимошенко були оформлені дві невеликі ділянки загальною площею 6 соток поряд із будинком.

Отже, будинок розташований на трьох земельних ділянках загальною площею 33 сотки.

Наразі нічого невідомо про те, скільки заплатила сім'я Тимошенко за цей дім. Відомо, що будинки в цій місцевості коштують від 250 тисяч доларів. За підрахунками експертів цей будинок разом із землею обійшовся сім'ї приблизно 10 000 000 грн.

Слід зауважити, що котеджне містечко «Альпійка» закритого характеру і знаходиться за вісім кілометрів від Києва. Будинки розташовані на березі озера, де облаштована набережна для відпочинку, басейни, тенісні корти, дитячі майданчики.

Читайте більше новин за посиланням:

ІА "Вголос": НОВИНИ