Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.
Прокуратура Одеської області розслідує кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди в Ізмаїльському районі (ч. 2 ст. 286 КК України).

У ході розслідування встановлено, що ввечері 26 лютого поточного року у с. Кислиці Ізмаїльського району на дорозі було знайдено жінку, яку одразу доставили до медичної установи. Вночі від отриманих травм потерпіла померла у лікарні.

Наразі призначено судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

У зв’язку з наявністю інформації про можливу причетність до ДТП співробітника прокуратури проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні доручено слідчим прокуратури Одеської області.  

За повідомленням видання «Думская»  з посиланням на джерела в прокуратурі причетними до цієї смертельної ДТП є два брати, один з яких служить в СБУ, а другий - в прокуратур,  які збили і переїхали жінку на своєму позашляховику Audi Q-7.

«Збита жінка після ДТП померла, а брати поїхали з місця події, не надавши допомоги потерпілій. Після аварії винуватці спробували сховатися від поліції, проте після погоні були затримані. Обидва виявилися п'яні. Кримінальне провадження відразу забрала прокуратура. Всі документи і протоколи були вилучені у поліції. Зараз справу веде старший слідчий прокуратури Сергій Костенко. Справу намагаються зам'яти усіма силами », - розповів виданню джерело в прокуратурі на правах анонімності.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ