Історія з «ексслугою» Олександром Юрченком продовжується. Стало відомо, що проти львів‘янина Всеволода Боровця, у чиє авто нардеп в'їхав вчора, 8 липня, хочуть відкрити кримінальну справу. 

Про це потерпілий розповів «Вголосу». 

За словами чоловіка, сьогодні, починаючи від 6 ранку, на його мобільний телефон надходили дзвінки від правоохоронців. Слідчий Личаківського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області Руслан Казімов, який також телефонував, переконував потерпілого негайно прийти до відділку.

При цьому, Всеволод Боровець зазначає, що проти нього хочуть відкрити кримінальну справу.

«Мені слідчий дзвонив десь 16 разів від 6 ранку. Переконував мене вже прийти у відділок. Вони хочуть відкрити проти мене кримінальну справу!» - зазначив чоловік.

До слова, нещодавно депутат Гео Лерос оприлюднив на своїй сторінці у Facebook допис із протоколом та висновком лабораторії щодо наркотичного сп'яніння нардепа Олександра Юрченка. Утім незабаром йому надійшло повідомлення про те, що опублікований допис «порушує правила соцмережі».

У поліції також прокоментували цю ситуацію. За словами речниці ГУ Національної Поліції Світлани Добровольської, наразі ця інформація з'ясовується.

Нагадаємо, аварія за участі нардепа Верховної Ради Олександра Юрченка трапилась вчора, 8 липня. Депутат влаштував ДТП, перебуваючи під впливом наркотичних речовин, а після цього бився та погрожував львів'янину, у чиє авто в'їхав. Інцидент трапився у Львові на площі Міцкевича.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ