У вівторок, 5 листопада, народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Дубінський повідомив Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі про факти звернення до нього двох колег з фракції з вимогою залишити високими комісійні для приватних майданчиків ProZorro.

Про це він сказав журналістам перед будівлею САП, передає Інтерфакс-Україна.

«Я надав факти, і вони підтверджуються стенограмою засідання комітету, що до мене зверталися два депутати від партії »Слуга народу« Заблоцький (Мар'ян, - ред.) і Мовчан (Олексій, - ред.) з вимогою залишити високими комісійні для приватних майданчиків ProZorro. Я вважаю, що це може мати в собі корупційну складову», - сказав нардеп.

Також він зазначив, що заяву у нього прийняв особисто керівник САП Назар Холодницький.

Ба більше, він заявив, що звернувся до САП з вимогою перевірити факти, чи дійсно відбувалося листування його колеги по фракції Миколи Тищенка з пранкером, який видавав себе за генерального прокурора Руслана Рябошапку.

«Якщо пан Тищенко дійсно здійснював таку переписку і спілкувався з уявним генеральним прокурором Рябошапкою, і у нього є факти якоїсь незаконної діяльності в партії »Слуга народу«, то він (Тищенко, - ред.) повинен був відповісти на питання, які ставляться у зв'язку з цим листуванням», - резюмував Дубінський.

Нагадаємо, що нардепа від «Слуги народу» Миколу Тищенка «спіймали» у Верховній Раді України на цікавій розмові.

ІА "Вголос": НОВИНИ