Телеканал «1+1» вирішив подати позов до суду проти Президента України Петра Порошенка «за минулі звинувачення на адресу каналу» і після того, як він «увірвався в ефір».

Про це гендиректор групи «1+1 media»Олександр Ткаченко написав у Facebook.

Ткеченко відзначає, що у студію Порошенка ніхто не запрошував.

«Ефір »Право на владу«. Все, як завжди, – запрошені гості, не кандидати (!), експерти, із різних сторін. Раптом, за декілька хвилин до ефіру, з'являється представник АП – В. Горковенко біля воріт студії. Починає світську бесіду з адміністратором. І тут без мигалок і охорони у двір держстудії Довженка під'їжджають два автомобілі і виходить сам Президент», – розповів Ткаченко.

Ткаченко переконаний, що Порошенко «заслужив» позов від телеканалу.

«Ви, пане Президенте, думаєте, ми – лохи? Нє-а», – написав Ткаченко.

«І вашими істериками, що вибирають Головкома, - нас не купити. Вибирають - довіру. До Главкома. А довіри то якраз до вас - і немає. Є презирство і огида. А після того, як ви ганебно увірвалися до нас сьогодні в ефір, приватної кампанії, без запрошення, користуючись статусом глави держави і не збиралися йти, навіть незважаючи на ввічливі натяки ведучої зайняти крісло в студії, і знову багато говорили - і все мимо реальних фактів , mais - excusez moi, s »il vous plait, не інакше як на позов до суду від нас ви - не запрацювали«, -додав він.

Ткаченко попередив Порошенка, що позов він отримає вже скоро.

»Чекайте – у понеділок (позов. – Ред.). У тому числі і за минулі звинувачення на адресу «1+1», – підкреслив Ткаченко.

ІА "Вголос": НОВИНИ