У Львові – особлива атмосфера, там завжди прекрасно приймали українську збірну

Про це в ефірі проєкту “Народне Толк-Шоу” на телеканалі NTA  заявив колишніх гравець збірної України з футболу та ексфутболіст львівських «Карпат» Артем Федецький.

Він заявив: душа збірної України є у Львові на Арені-Львів. Мовляв, про це не раз говорив ще коли був гравцем команди.

“Грали у різних містах – і в Дніпрі, і в Харкові – але у Львові якась особлива атмосфера”, – переконаний ексгравець збірної.
Мовляв, свого часу, навіть жартував, щоб матчі збірної проводити лише у Львові. Енергію львівських уболівальників він відчув і коли відвідав фан-зону, яку до Євро-2020 організував ФК «Рух». Артема настільки захопили емоції, що він «зарядив» патріотичну перекличку зі сцени на передав «вітання» Путіну.

“Коли я вийшов на сцену і побачив таку мініторсиду, десь нахлинули емоції, згадав свій матч проти Словенії, коли ми все ж таки подолали плейоф і вийшли в фінальну частину Євро-2016”, – прокоментував свій виступ у фан-зоні Федецький.
Він додав: для Львова збірна України завжди  сприймалася по-особливому.
“Завжди підтримка, завжди тиснуть до кінця, завжди адреналін та драйв”, – підкреслив артем Федецький.
Нагадаємо, зараз триває чемпіонат Європи з футболу Євро-2020. Україна уже зіграла першу гру у своїй групі, де у неймовірному за інтригою матчі поступилась збірній Нідерландів з рахунком 3:2.

ІА "Вголос": НОВИНИ