Про це повідомляє tass.ru з посиланням на джерело у правоохоронних органах.

«Під час гасіння пожежі, що виникла в житловому будинку у Волгограді після вибуху газу, там стався ще один вибух. Імовірно, залишків газу», – сказало джерело.

Перший вибух стався у житловому будинку стався приблизно о 12.00, а другий – на сьомому поверсі близько 12:50, за попередніми даними, в тому ж під’їзді.

«НП сталася в багатоквартирному житловому будинку по вулиці Космонавтів у Дзержинському районі Волгограда. Попередньо відомо, що спочатку сталося часткове обвалення трьох квартир», – сказав представник обласного главку МВС Антон Корнаухов.

Триває евакуація мешканців будинку. У результаті НП постраждали 10 осіб, у тому числі три дитини.

«На 7-му поверсі виявлено тіло загиблої людини, воно було знайдено в результаті пошуково-рятувальної операції в будинку, де стався вибух газу», – йдеться у повідомленні.

Наразі рятувальники обходять і перевіряють всі квартири в пошкодженому будинку.

Як наголошується, в лікарнях Волгограда перебувають 11 постраждалих, серед них двоє дітей і одна вагітна жінка. Стан трьох оцінюється як важкий, інших – середнього ступеня тяжкості.

Згодом повідомили, що виявлено п'ятеро загиблих.

«Два обгорілих тіла виявлені в одній з квартир, ще двоє – в іншій, п'ятий загиблий знайдений на сходах одного з поверхів», – повідомив співрозмовник агентства.

Під уламками ще можуть перебувати від 10 до 12 осіб.

ІА "Вголос": НОВИНИ