Наступальна операція російських орків на Україну безуспішно триває вже 12-ту добу поспіль.

Рашисти підступно обстрілюють населені пункти нашої держави. Вони наносять артилерійські та ракетно-бомбові удари.

Про це інформує Генеральний штаб ЗСУ на сторінці в соціальних мережах.

Для нанесення авіаударів московити продовжують використовувати аеродроми в Білорусі.

Ворог порушує Міжнародне гуманітарне право. Путінці відкривають вогонь під час евакуації громадян «зеленими коридорами» та беруть дітей і жінок у полон.

Рашисти створюють в українських містах та селах гуманітарну кризу. До прикладу, в Ірпені люди не мають ні води, ні світла, ні тепла вже більше трьох днів. Українцям не підвозять їжу, також окупанти заборонили виходити людям з домівок.

Російські пропагандистські телеканали масово знімають постановочні репортажі про те, що московитам тут нібито «раді». РосЗМІ негативно висвітлюють діяльність ЗСУ.

Українські військові впевнено здійснюють оборонну операцію на всіх напрямках та наносять рашистам суттєвих втрат. Знищена велика кількість ворожої техніки, російські солдати масово здаються в полон.

Як писав «Вголос», поранені українські десантниці не покинули військових під час обстрілу. Олена та Наталя героїчно врятували побратимів. Фото захисниць.

Також ми повідомляли, що зранку, 7 березня, російські окупанти вдарили по Миколаєву з реактивних систем залпового вогню.

ІА "Вголос": НОВИНИ