Львівський національний університет імені Івана Франка закликає своїх працівників перерахувати дводенний заробіток на підтримку ЗСУ.

Про це стало відомо з інформації пресцентру львівського закладу вищої освіти, розміщеної на офіційній сторінці.

Так, ще на засіданні 30 березня Вчена рада Львівського національного університету імені Івана Франка виступила з підтримкою ініціативи перерахунку дводенного заробітку працівників Університету на підтримку Збройних сил України.

Відповідну ініціативу буде реалізовано на підставі заяв працівників про згоду на перерахування коштів.

Для перерахунку свого дводенного заробітку на підтримку Збройних сил України працівнику Університету необхідно заповнити бланк заяви, підписати та передати керівникові структурного підрозділу.

У пресцентрі наголошують, що ця благодійна ініціатива може бути зреалізована виключно на підставі заяви працівника. Відповідно до чинного законодавства, перерахунок дводенного заробітку, який не має належного оформлення, може бути розцінений як виплата заробітної плати не у повному обсязі.

Перерахунок дводенного заробітку працівників Університету на підтримку Збройних сил України є консолідованим внеском у перемогу нашої держави, тож долучитися до спільної підтримки наших військових може кожен охочий працівник Львівського університету", - повідомляється у пресцентрі.

Також відомо, що при університеті діє безоплатний практичний онлайн-курс «Українська мова: основи успішної комунікації». Курс призначений для всіх (незалежно від віку та рівня освіти), хто має намір  удосконалити навички використання української мови для забезпечення основних потреб щодо розгорнутого спілкування у повсякденних ситуаціях.

Сьогодні у «Вголос» пишемо про таке:

ІА "Вголос": НОВИНИ