Про це у інтерв'ю «Вголосу», коментуючи ідею введення на Донбас тимчасової міжнародної адміністрації, сказав дипломат, експерт з питань зовнішньої та безпекової політики Олександр Хара.

«Ідея із міжнародною адміністрацією виглядає, начебто це поступка з боку Путіна. Але насправді ми розуміємо, для того, щоб дійсно припинилась війна, ніяких миротворців, міжнародних адміністрацій не потрібно. Треба лише, щоб у Кремлі дали вказівку не відправляти на Донбас своїх озброєних бойовиків, зброї, вивести звідти російських кадрових офіцерів та не фінансувати сепаратистів. Після цього конфлікту на Донбасі не стане. Бо це ніяка не громадянська війна, це – зовнішня агресія, яку Росія видає як громадянську війну та внутрішній конфлікт. А тому ні миротворці, за тими схемами, які пропонує Путін, ані ця міжнародна адміністрація – питання війни на Донбасі не вирішать», – наголосив дипломат.

Весь текст можна прочитати за посиланням: Міжнародна адміністрація на Донбасі: легалізація бойовиків або незалежність Донбасу

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ