Голова фракції “ЄС” у Львівській міській раді Петро Адамик розповів, що перед кожною сесією у нього виникає дискусія з мером Львова Андрієм Садовим щодо зарплат працівникам та керівникам комунальних підприємств міської ради.

Про це він сказав у прямому  ефірі проєкту “Народне Толк-Шоу” на телеканалі НТА.

“Заробітні плати керівникам та працівникам комунальних підприємств Львівської міської ради регулює безпосередньо міський голова Андрій Садовий та виконавчий комітет. Але і ми це питання регулюємо. Тому у нас перед кожною сесією виникає дискусія з Садовим. Він каже, щоб ми підняли її на більше, ніж 200%. Так може ми ще й кредит на це візьмемо?! ”, – акцентував Петро Адамик.

Він додав, що депутати міськради не бачать високої якості робіт комунальних підприємств Львівської міськради, щоб платити такі високі зарплати.

Разом з тим він додав, що Львову необхідна так звана “технічна рада”, яка б змогла навести лад всередині комунальних підприємств.

Нагадаємо, юрист і голова фракції “За майбутнє” у Львівській обласній раді Тарас Подвірний заявив, що замість того, аби закачувати сотні мільйонів гривень у статутний капітал комунальних підприємств Львівської міськради, депутати могли б започаткувати програму переходу будинків з централізованого опалення на індивідуальне.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ