Міська дитяча клінічна лікарня Львова» отримала 18 одиниць медичної апаратури від дитячих лікарень Польщі за сприяння благодійного фонду Сhildren’s Medical Care Foundation.

Про це лікарня повідомила на своїй сторінці в «Фейсбук».

Зі слів заступника головного лікаря медичної установи Романа Гереги, лікарня отримала  апарати для анестезії, бактерицидні та маніпуляційні лампи, апарат для електроміографії (діагностика для оцінки стану м'язів, нервів і нервових клітин, які їх контролюють - ред.), інкубатори закритого типу, реанімаційні столики для новонароджених та інше обладання.

«Для нас дуже важливе це медичне обладнання, багато пацієнтів виходжується на реанімаційних столиках, в інкубаторах, за допомогою апаратів ШВЛ тощо. Особливо для нас є важливим апарат для електроміографії, враховуючи те, що у нас є потужна нейрохірургічна та травматологічна служби», - зазначив Романа Герега.

Загалом, з ініціативи польського благодійного фонду Сhildren’s Medical Care Foundation, його президента Бйорна Мартінофа, до України надійшло 54 одиниці медичного обладнання для лікарень різних областей.

ІА "Вголос": НОВИНИ