Один з українських полонених Дмитро Великий, яких «рятує» від бойовиків терористичної «Л/ДНР» кум Путіна Віктор Медведчук, перебуває в розшуку МВС. Його звинувачують у дезертирстві.

Про це повідомив в Facebook журналіст Денис Казанський.

«Дмитро Великий - претендент на премію Дарвіна. Дезертирувавши із ЗСУ, він поїхав на заробітки в Росію. Але тільки братушки пацифізму не оцінили і в підсумку призначили Великого українським диверсантом і шпигуном. А тепер віддають його Україні, подаючи це як неймовірний успіх миротворчої місії Медведчука», – написав він.

Журналіст зазначив, що передача Великого Україні – це «якийсь унікальний розвод».

«Кум Путіна за указом Путіна домовляється з маріонетками Путіна про те, що вони відпустять з полону зрадника, який працював на Путіна. Цікаво, як вчинять з Дмитром Великим в Україні? Буде хохма, якщо заарештують», – додав Казанський.

Раніше «Вголос» повідомляв про ще одного полоненого, якого «рятує» Медведчук. З’ясувалось, що він був за кермом авто, яке в кінці травня потрапило на окуповану терористичним «Л/ДНР» територію.

Також “Вголос” повідомляв, 27 червня кум Путіна Віктор Медведчук повідомив, що ватажки бойовиків окупованих районів Донецької і Луганської областей Денис Пушилін та Леонід Пасічник погодились звільнити  чотирьох заручників.

Президент України Володимир Зеленський розкритикував кума Путіна Віктора Медведчука, відзначивши, що робить це він чомусь тільки перед виборами.

ІА "Вголос": НОВИНИ