У наш час люди живуть на високій швидкості – вже давно неактуально чекати вечора, щоб подивитися новини, адже найважливіші з них легко можна знайти в мережі за декілька хвилин без тривалого вивчення ТВ програми, і у багатьох людей навіть немає вдома телевізора. Однак існує й такий контент, що не викладається у вільний доступ, і переглянути його можна тільки в прямому ефірі. Ланет.TV служить альтернативою, щоб мати можливість дивитися ТБ онлайн і доступ до програми ТБ, «гарячих» новин, цікавих передач, новинок кіно і серіалів.

Ланет.TV – це сервіс онлайн ТБ, створений для користувачів гаджетів на основі ОС Android (хоча він доступний і у веб-версії). Сервіс надає можливість дивитися канали онлайн на таких пристроях: телевізор з функцією Smart TV, ПК, ноутбук, планшет і навіть смартфон. Для цього достатньо лише підключення до Всесвітньої павутини. Цей сервіс інтернет-телебачення має такі переваги як:

  • інтерактивність;
  • зручний для користувача інтерфейс;
  • простий і швидкий пошук потрібного контенту за жанрами і тегами;
  • вбудована телепрограма;
  • можливість формувати власні списки вибраного.
Також активні користувачі сервісу за участь в різних розіграшах та конкурсах отримують бонуси, які в подальшому можуть витратити на оплату послуг в сервісі і таким чином значно заощадити кошти.

З сервісом інтернет ТВ ви отримаєте доступ до величезної добірки українських і кращих зарубіжних телеканалів і зможете дивитися телевізор онлайн у зручний час і в зручному місці. ТВ програма влаштована так, що ви за лічені секунди знайдете потрібний контент і зможете дивитись телебачення онлайн.

Як дивитися ТБ через Інтернет? Все дуже просто:

  1. Встановіть додаток Ланет.TV з магазину Google Play або відкрийте веб-версію.
  2. Пройдіть реєстрацію.
  3. Підтвердіть номер телефону. Після цього ви отримаєте тиждень перегляду преміального ТВ-пакету /PRIME.
  4. Скористайтеся ТВ програмою для пошуку цікавої передачі.
Також нових користувачів сервісу ТВ онлайн чекає вигідна пропозиція – можливість замовити 5 тижнів перегляду ТБ всього за 1 грн.

Обирайте Ланет.TV і насолоджуйтеся переглядом ТБ онлайн в зручному форматі, адже в сервісі ви можете дивитися онлайн СТБ, Новий канал, Інтер, 1+1, ICTV, М1, М2, Ентер-фільм, 2+2, НЛО TV, Україна та інші канали.

ІА "Вголос": НОВИНИ