Дзеркальні дати, які однаково читаються з обох сторін, називають датами-паліндромами. Вважається, що в ці дні відбуваються важливі доленосні події. Сьогоднішній день особливий хоча б тому, що наступна подібна дзеркальна дата трапиться аж через 100 років - 12.12.2121. “Вголос” дізнався про особливості дня.

Дзеркальні дати – явище дуже рідкісне. У тисячолітті, у якому ми живемо, таких дат  всього 60. Тому до 22.02.2022 прикута особлива увага. 

Вважається, що двійка - символ збагачення, саме тому сьогодні удача буде супроводжувати тих, хто хоче матеріальних благ. Особливо сприятливим день буде  для представників творчих професій, а також для тих, чия діяльність пов'язана з фінансами.

Цифра “нуль” в нумерології не має ніякої енергетики, тому» двійка” в цей день візьме гору.

Число “Два” символізує гармонію, кохання, дружбу, дипломатію. Цього дня корисно налагоджувати стосунки, відновлювати перервані зв’язки та проводити час із близькими.

Нумерологиня Анна Поль каже, що дзеркальною датою користуються не нумерологи. Це - езотерична назва. 

У нумерології не має значення, що таке дзеркальна дата. Навіть, якщо цифри повторюються, то тут містичної місії немає. Містичною може бути звичайна дата, але треба враховувати число чи його порядковість”, – зазначає Анна Поль.

З її слів, сукупність двійок означає силу енергії - це поєднання душі і емоцій. Коли їх дуже багато, людям потрібно берегти свою енергію і правильно її направляти та контролювати свої емоції.

“Цифра ” два ” є символом спокою і гармонії, тому вона забезпечить відчуття внутрішнього комфорту. Так як найчастіше будь-які події розвиваються між двома людьми або двома сторонами, «двійка» уособлює дипломатію, любов і дружбу.У цей день може статися багато змін і кожна людина наблизиться до здійснення своєї мрії, якщо правильно налаштується.

Вас обов’язково відвідають нові думки та ідеї. Люди, у яких немає другої половинки, мають великий шанс її зустріти”, – пояснює Анна Поль

Шість двійок у сумі дають число три. 

Як розповідає Анна Поль, варто зосереджувати увагу не лише на двійках, які є домінантними у сьогоднішньому дні, але і на числі, яке вони дають у сумі.

Цифра “2” - Енергія.

Енергія людини, яку вона направляє на спілкування з іншими. Символізує саморозвиток, прийняття рішень, досягнення цілей, фізичну  активність і таке інше. Якщо нема двійок - це слабка особистість, вона в пошуках додаткової енергії і поглинає енергію інших.  А якщо двійок багато– людина  щедро ділиться енергією, але жорстко відстоює свої інтереси

 Цифра “3” - Інтерес.

22.02.2022 : 2+2 +2 +2+22= 30= 3+0= 3

Цікавість, знання, наукові здібності. Пізнавальний потенціал людини, її інтерес до техніки та різноманітних наук. Чим менше трійок, тим менше інтересів, або вони нестабільні. Чим більше трійок, тим активніше бажання дізнатися про все.

"Дзеркальна дата – це ідеальний день для загадування бажань, реалізаці важливих ідей та нових починань, а енергетика цього дня сприяє особистому розвитку.

Цього дня можуть відбуватися ситуації вибору, необхідність відмовитись від старого та безперспективного, щоб багато чого почати з чистого аркуша. 22-й місячний день — це період мудрості, вивчення таємного знання та його використання. Його характеристики — відсутність суперечностей, сьогодення, точка відліку, пасивність зовнішня та внутрішня",– каже нумерологиня.

Сьогодні  Всесвіт усім надсилатиме різні знаки, важливо їх не пропустити, прийняти та зрозуміти. У цій даті міститься порожнеча і все разом одночасно. У цьому стані існує сьогодення, але в кожному теперішньому є відлуння минулого, а й зачатки майбутнього.

 Астрологиня  Наталія Подольська наголошує, що у цій даті шість двійок. А тим паче це ще й вівторок, другий день тижня, день Марса і 22 день  місяця. Тобто двійок є дуже багато. 

У цей день можна складати карту-колаж бажань або просто загадувати бажання. Але треба враховувати яким буде розташування планет. Сонце перебуватиме в знаку Риби. Це знак, який любить все загадкове і містичне та власне він підсилюватиме віру в те, що бажання, загадані цього дня здійсняться. 

“Сонце в знаку Риби перебуватиме в поєднанні з планетою Юпітер, яка вважається планетою великого щастя. Тобто можна загадати всілякі щасливі бажання.

Крім того гендерні планети Венера і Марс, які відповідають за стосункиі з'єднуються раз у два роки зараз є в поєднанні, але у знаку Козерога.

Якщо Риби люблять безумовно, то Козеріг все враховує. І у цей день може бути спалах пристрасті, але з ноткою раціональності”, – пояснює Подольська.

Треба звернути увагу і на Місяць, який є супутником Землі і має великий вплив. Зараз Місяць іде на спад, тому не варто починати нові справи. Місяць в цей день буде знаходитись в знаку Скорпіона, який є не є дуже доброзичливим. 

Тому бажання, загадані цього дня, не мають бути негативними щодо інших, щоб не повернулись проти нас. 

“Бажання повинні бути тільки позитивними, тому що якщо ми комусь побажаємо чогось злого, наш Місяць у Скорпіоні і кармічний вузол, який стоїть на зірці “Алголь”, поверне той негатив проти нас”, – застерігає астрологиня

Цього дня не можна сваритися, конфліктувати, з’ясовувати стосунки з лайкою та криками. Саме в дзеркальну дату ваші слова, емоції та вчинки будуть вертатися до вас, подібно до дзеркала відбиваючись на вас чи ваших близьких.

Тому геть сум, тривогу, заздрість, злість та інші почуття, що вас руйнують.

 Цього дня не можна:

  • сваритися, пліткувати, ображатися;
  • керуватися емоціями;
  • піддаватися на провокації;
  • давати і брати в борг;
  • здійснювати необдумані вчинки, поспішати.

Амбіції і імпульси вам сьогодні не помічники. Перед тим, як що-небудь зробити, 100 разів подумайте. Слухайте свою інтуїцію і голос розуму, не порушуйте заборони, щоб не налаштувати тонкі матерії проти себе.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ