Відповідаючи на питання своїх шанувальників на музичному фестивалі Гластонбері у Британії, актор торкнувся теми політики, - пише ВВС Україна.

«Чи можемо ми привести сюди Трампа?» - запитав Депп. У натовпі пролунав свист і крики «Ні!». Актор додав: «Я думаю, йому потрібна допомога, а тут багато прекрасних темних-темних місць, де він міг би опинитися».

«Це потрапить у пресу, й це буде жахливо. Але я б хотів, щоб ви стали частиною цього», - сказав Депп і після цього поцікавився у шанувальників: «Коли востаннє актор вбивав президента?».

«Я б хотів уточнити: я не актор. Я просто говорю неправду, щоб заробляти на життя», - уточнив Джонні Депп.

16-го президента США Авраама Лінкольна вбив саме актор. 14 квітня 1865 року артист Джон Бут застрелив президента у Вашингтоні під час вистави «Наш американський кузен».

Раніше Джонні Депп уже жартував над американським лідером. В травні 2017 актор заявив, що готовий замінювати свого колегу Алека Болдуїна, який регулярно грає роль глави держави в сатиричному шоу Saturday Night Live.

У 2016 році Депп знявся в комедійній короткометражці «Мистецтво укладати угоди», яку зняли за автобіографією Дональда Трампа. Фільм знятий як кіно 1980-х років. За сюжетом нинішній президент США в стрічці нібито зіграв сам себе.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ