Екс-віце-президент Майк Пенс став «бездомний» після того, як він виїхав із резиденції віце-президента.

Можливо, він відкладає покупку нової власності з міркувань безпеки після того, як прихильники Дональда Трампа закликали його повісити, пише Business Insider.

Колишній віце-президент і його дружина Карен повернулися в свій рідний штат Індіана, але більше не володіють там нерухомістю.

«Йому ніде жити», – повідомило джерело.

Ходять чутки, що пара зупиниться у брата Пенса в Колумбусі (Індіана), або у відокремленому будиночку для відпочинку губернатора Індіани в окрузі Браун.

Деякі інсайдери «незадоволені» тим, що віце-президент не володіє власністю. Повідомляється, що він не володів житлом більше 10 років.

Виступаючи минулого тижня, Пенс сказав фанатам, що до літа переїде додому в Індіану.

Інсайдери пророкують, що він може орендувати нерухомість у Вашингтоні (округ Колумбія), оскільки він розглядає можливість знову потрапити в Білий дім в 2024 році, в той час як інші вважають, що він не стане купувати нерухомість, поки він все ще в небезпеці.

Під час штурму Капітолію на початку цього місяця розгнівані прихильники Дональда Трампа штурмували будівлю, погрожуючи вбити віце-президента, якщо він не скасує результати листопадових виборів.

У Пенса все ще є співробітник секретної служби, і він, як вважають, стурбований захистом цієї сім'ї.

"В цьому є сенс. Вони хотіли повісити його в Капітолії », – сказав один республіканець з Індіани.

Сім'я Пенса володіла скромними сімейними будинками в Індіані в 1980-х і 1990-х роках, перш ніж вони переїхали в Вашингтон (округ Колумбія) в 2000 році.

Приблизно десять років по тому вони повернулися в Індіану, де знімали житло в Індіанаполісі на три роки, перш ніж Пенс був обраний губернатором штату в 2013 році.

Потім вони переїхали в особняк губернатора, де жили до обрання Пенса віце-президентом в 2016 році.

Майк Пенс і його дружина провели останні чотири роки в резиденції віце-президента, розташованій на території Військово-морської обсерваторії США у Вашингтоні.

Якщо пара вирішить знову пустити коріння в Індіані, у них не буде бракувати грошей для придбання нерухомості.

Статки Пенса перевищують $ 1 млн, а в найближчі роки він може заробити набагато більше.

Джерела повідомили, що Пенс, можливо, «придивляється до керівної посади в коледжі», такому як Університет Ліберті.

Це гарантувало б йому хороший річний дохід. Середня вартість середнього будинку в Індіанаполісі в даний час складає близько $ 169 000.

Тим часом, уряд штату витратив аналогічну суму на ремонт заміського будинку губернатора Індіани ще в 2013 році, відразу після того, як Пенс став губернатором штату.

Згідно з повідомленнями того часу, будинок з п'ятьма спальнями був перероблений і обставлений новими меблями за $ 162 000.

Вважають, що зараз Пенси зупинилися саме там, але офіційні особи не підтвердили та не спростували цю інформацію.

Читайте більше актуальних новин України та світу на Вголосі:

ІА "Вголос": НОВИНИ