Американське видання Politico визнало російського диктатора Володимира Путіна «невдахою року». Велика Британія оголосить про новий пакет санкцій проти Росії вже невдовзі. А аналітики Інституту вивчення війни (ISW) переконані, що російський президент Володимир Путін створює умови для затяжної загарбницької війни в Україні. Що це означає? Коли Росія відчує повну поразку на полі бою? 

У випадку блекауту, тобто повного зникнення електроенергії, національний телемарафон та 5 радіокомпаній матимуть можливість працювати ще щонайменше 3 доби, мобільні оператори також повинні забезпечити можливість надавати зв’язок впродовж 3 діб. Чи чекати Україні на блекаут? Скількох ще масованих ракетних ударів сподіватися українцям? Чи є ракети в Росії та як вплине на це співпраця із Іраном?

Про це та більше поспілкуються сьогодні із головою правління Центру оборонних стратегій, 
Міністром оборони України (2019-2020). Вже опісля у форматі великого ток-шоу дискутуватимуть із військовими та політичними експертами о 19:15. 

Усе найважливіше - у четвер, 8 грудня о 19:15, у проєкті «Говорить Великий Львів». Майданчик, де отримають слово усі та почують кожного. В ефірі телеканалів НТА та ЕСПРЕСО, а також у соцмережах. «Говорить Великий Львів» - інформаційна тероборона України.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ