Ексклюзивне інтерв’ю із командиром групи аеророзвідки ЗСУ із позивним «Мадяр» Робертом Бровді. Вже о 18:40 у проєкті «Говорить Великий Львів».

Впродовж минулих днів росіяни розвинули поступовий прогрес, проте заплатили дорого. У районі Соледара і Бахмута крайні дні тривають жорстокі бойові дії і російські війська не контролюють повністю жодне з цих міст. За оцінкою американців, контроль над територією міста – спірний.

Що буде далі із Соледаром та Бахмутом? Скільки потрібно зброї ЗСУ, аби повністю відкинути російська війська? Чи нададуть нам західні партнери цю зброю? Чим важливий для України цей напрямок? І яка ситуація на фронті зараз? 

Про це та більше поспілкуються сьогодні із командиром групи аеророзвідки ЗСУ із позивним «Мадяр». Вже опісля у форматі великого ток-шоу дискутуватимуть із військовими та політичними експертами о 19:15. 

«Говорить Великий Львів» - майданчик, де отримають слово всі та почують абсолютно кожного. В ефірі телеканалу НТА та Еспресо, а також у всіх наших соцмережах.

ІА "Вголос": НОВИНИ