Ексклюзивне інтерв’ю із Масі Найємом. Вже о 18:40 у проєкті «Говорить Великий Львів».

37-річний Масі Найєм є братом колишнього журналіста і депутата Верховної ради, а нині заступника міністра інфраструктури Мустафи Найєма. Масі є адвокатом, правозахисником, ветераном бойових дій на Донбасі.

Після вторгнення росії до України 24 лютого він знову вступив до лав Збройних сил України. Масі Найєм отримав важке поранення на фронті, унаслідок чого втратив одне око.

Що означає введення воєнного стану на території окупованих областей України? Що думає про ймовірну ще одну хвилю мобілізації в Україні? Чи потрібно роздавати повістки усім? Чого росія хоче домогтися, стріляючи ракетами по критичній інфраструктурі України? Як пройде зима? Про лінію фронту, втрати на війні та важке поранення.

Про це та більше поспілкуються із адвокатом, правозахисником та лейтенантом ЗСУ. Вже опісля у форматі великого ток-шоу дискутуватимуть із військовими та політичними експертами о 19:15. «Говорить Великий Львів» - майданчик, де отримають слово всі та почують абсолютно кожного. В ефірі телеканалу НТА та Еспресо, а також у соцмережах. «Говорить Великий Львів» - інформаційна тероборона України.

ІА "Вголос": НОВИНИ