У Херсонській області триває незаконна «евакуація» українських громадян, а колаборантів і представників окупаційної адміністрації переселяють на Арабатську Стрілку, що південніше й на схід, ще глибше в окупаційний «тил». Російські військові розграбовують житла мешканців і підприємства у тимчасово окупованому Херсоні. А біля Авдіївки, Мар’їнки, Вугледара в останні дні Росія втрачає щодоби близько ста військових вбитими, заявив речник Східного угруповання військ Збройних сил України Сергій Череватий.

Старший сержант ЗСУ, депутат Львівської обласної ради Тарас Чолій розкаже про службу у ЗСУ, ситуацію на лінії фронту та «ляпас Путіну». Коли Україна поверне Херсон? Що чекає Україну на східному фронті цієї зими? Коли можливо завершити війну? Чи буде депутінізація? Та як мобілізовані росіяни вплинули на лінії фронту та завойовані кілометри?

Про це та більше поспілкуються сьогодні із старшим сержантом ЗСУ та депутатом Львівської обласної ради. Вже опісля у форматі великого ток-шоу дискутуватимуть із військовими та політичними експертами о 19:15. 

«Говорить Великий Львів» - майданчик, де отримають слово всі та почують абсолютно кожного. В ефірі телеканалу НТА та Еспресо.

ІА "Вголос": НОВИНИ