Таку думку висловила регіональний координатор ГО Центр UA, представник Громадського Руху «Чесно» Оксана Кузенко під час прес-конференції сьогодні, передає кореспондент «Вголосу».

«Особисто я, як людина, яка постійно спостерігає за ходом виборчої кампанії, не зустріла жодних доказів того, що було проведене класичне польове дослідження соціології. Цієї виборчої кампанії в Україні утвердилася традиція так званого закидання порядку денного, коли просто інформують про те, що є певні соціологічні дані досліджень, а далі або засоби масової інформації підтримують, або іншим чином інформація поширюється.  Навколо цього формується громадська думка про те, що певний кандидат іде на рівні із

кандидатом, який насправді має більшу підтримку від населення. Однак доказів того, що було проведене польове дослідження просто немає», –  вважає експерт.

Як писав «Вголос», у Львівській області дуже багато виборців заявляють про готовність брати участь у голосуванні, однак третина із них наразі не визначились, кого підтримають 26 жовтня.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ