Про це повідомляє ТСН.

На чорний Volkswagen зреагував службовий собака. За кермом машини була Оксана Тичковська, поряд – її мама Тетяна. Прикордонники запросили жінок у спеціальний бокс для ретельного огляду автомобіля. Там із паливного баку дістали пакунок із невідомою речовиною, а в салоні знайшли підозрілі пігулки. Силовики почали говорити про психотропні речовини та термін покарання за це – від 3 до 6 років в’язниці.

Щойно справа підійшла до затримання – двері ангара відчинилися і до боксу зайшов чоловік зі 101 трояндою та обручкою. Наречений Оксани, випускник академії держприкордонслужби Юрій пояснив, що ця півгодинна «спецоперація» є лише розіграшем задля ефектного освідчення.

«Я тебе люблю. Ти вийдеш за мене заміж?», – звернувся він до приголомшеної дівчини.

«Так», – відповіла вона.

Вже після поцілунків та келиха шампанського наречена розповіла, що по-справжньому хвилюватися почала лишень тоді, коли заговорили про ув'язнення. «У мене уже все життя.. Думаю, які наркотики», – зізнається вона.

Юрій зізнався, що йому «хотілося якогось екстриму», на що Оксана додала, що хотілося йому – не їй. Керівництво прикордонників повідомило, що про розіграш було в курсі та навіть допомагало, але на камеру коментувати цей випадок не хоче.

Наречені, мати та друзі, які й допомогли у жарті, після вже реального перетину кордону помчали додому. Із датою весілля поки що не визначились, але вже незабаром Юрій вирушить служити – охоронятиме кордон на Харківщині. 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ