Легендарний рок-гурт KISS уперше виступив із масштабним концертом у Києві.

Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Концерт на НСК «Олімпійському» був дуже масштабним та ефектним – стільки піротехніки, що не було навіть можливості нормально сфотографувати чи зняти музикантів на відео.

"У Німеччині з цією ж програмою KISS кілька пісень співали під фонограму, в Києві такого не було. Все «живяком», дідусі, яким по 70 років, виклалися на максимум. Обіцяли, що музиканти будуть літати над стадіоном – ні, не літали. Але Пол Стенлі (вокаліст і гітарист гурту) таки злетів над сценою. Декорації, спецефекти – на вищому рівні. KISS реально підтвердили свій статус світових рок-легенд, це факт«, – ділиться Кордунова.

Музиканти, які грають у стилі хард-рок, глем-рок і геві-метал, вийшли на сцену зі уже звичним »кісовським« макіяжем.

Басист Джин Сіммонс також традиційно »плювався кров'ю" під час своєї соло-партії. Фанати були у захваті.

За 46 років музичної кар'єри група продала понад 100 мільйонів записів, удостоїлася титулу найвидовищнішої рок-банди і посіла своє почесне місце в «Залі слави рок-н-ролу».

У мережі вже можна побачити фото і відео з виступу KISS у Києві.

На концерті було виконано багато легендарних пісень, серед яких композиція «I Was Made for Lovin 'You», яка увійшла у другий «золотий» альбом групи.

Як писав «Вголос», 16 червня, рок-легенди KISS дадуть свій перший і останній концерт у Києві на НСК "Олімпійський" у рамках свого прощального туру "End Of The Road".

ІА "Вголос": НОВИНИ