Фахівці назвали три корисних солодких продукти, які можна вживати щодня.

Про це інформує "Країна здоров'я".

Більшість людей на планеті люблять солодощі й ні для кого не секрет, що саме вони призводять до збільшення ваги. Всіх ласунів мучить питання про те, що з солодких продуктів можна включити в раціон і при цьому не набирати зайву вагу.

Дієтологи склали список солодких продуктів, які можна вживати щодня і при цьому не боятися за власну фігуру.

На першій позиції у дієтологів виявився мед. Він дуже калорійний і потрібно про це пам'ятати. Але з іншого боку – він дуже багатий корисними речовинами, а організм засвоює їх дуже легко та ефективно. Постійне вживання меду допомагає позбутися від простудних захворювань і служить профілактикою від грипу. Дієтологи рекомендують включити мед в щоденний раціон і вживати в день від 3 до 5 ложок цього продукту.

На другому місці в експертів опинився гіркий шоколад. Компоненти цього продукту можуть наситити організм корисними речовинами та позитивно впливати на запас енергії. Чорний шоколад покращує настрій і підвищує стійкість організму до стресів.

На третьому місці у дієтологів виявилися сухофрукти. Це специфічний продукт і не всім він до вподоби, але в сухофруктах міститься багато фруктози та глюкози, що робить їх дуже корисними. Також дуже корисно вживати натуральний мармелад.

Читайте більше новин за посиланням:

ІА "Вголос": НОВИНИ