Телеведуча Ольга Скабеєва у прямому ефірі програми «60 минут» поспілкувалася з Аліною Керовою, яка є нібито свідком кривавих подій у Керчі.

Однак, згідно зі списком загиблих, Аліна Керова — одна із жертв «керченського стрільця», передає телеканал «Дождь» у своїй програмі Fake News.

Як зазначається, з ефіру усіх федеральних каналів через криваві події у Керчі зняли всі розважальні передачі. Замість них в ефір виходять екстрені випуски головних політичних шоу.

Й ось 17 жовтня ведуча програми "60 хвилин" побалакала з Аліною Керовою. Вона розповідала про те, що відбувалося того дня у коледжі, про паніку та вибухи.

Подруга Аліни Керової Вікторієя Жукова переконує, що на записі програми голос — не її одногрупниці. А однофамільців її загиблої подруги ні на другому курсі, ні загалом у коледжі не було.

https://www.youtube.com/watch?v=DvC35kbg69k&feature=youtu.be

Після програми багато глядачів написали у коментарях про смерть Керової, однак за кілька днів, ні автори передачі, ні керівництво каналу не зробили жодних заяв із цього приводу. Автор програми Fake News зв'язалася з ведучою Ольгою Скабеєвою для того, щоб отримати пояснення, як так вийшло, що загибла дівчина давала інтерв'ю у прямому ефірі.

Після затяжного мовчання ведуча телеканалу "Россия-1" запропонувала дати телефон Керової, щоб журналісти "Дождя" могли самі з нею поспілкуватися.

На твердження, що дівчина загинула, Скабеєва попросила не робити емоційних і поспішних висновків, і продовжувала наполягати на дзвінку.

У підсумку вона порадила колегам написати запит у прес-службу, бути "більш спокійною" і "не переживати".

Зазначається, що журналісти програми Fake News таки написали відповідний запит і пообіцяли озвучити відповідь телеканалу "Россия-1".

ІА "Вголос": НОВИНИ