Про це Фейгін повідомив Укрінформу.

«Нам з Романом Володимировичем заявили про закінчення слідства. Справа складається з 10 томів – процесуальні, оперативні матеріали. Детальніше говорити не можу, оскільки на справі – гриф держтаємниці. Ми з моїм підзахисним зараз вивчаємо другий том», – сказав Фейгін.

Він уточнив, що остаточно тактику захисту вироблятиме із Сущенком після ознайомлення з усім масивом даних. «Але хочу уточнити, що в головному наша позиція незмінна. Сущенко не визнає провини. І сьогодні він знову відмовився давати на себе свідчення, посилаючись на 51 статтю», – зазначив адвокат.

Як відомо, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, в порушення міжнародних правил, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня йому було пред'явлено обвинувачення у «шпигунстві». У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. В ГУР МОУ спростували цю заяву. Термін тримання Сущенка під вартою закінчується 30 листопада.

Як повідомлялося, Президент України Петро Порошенко, виступаючи на пленарному засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи у Страсбурзі, наголосив, що Росія продовжує блокувати питання звільнення українських заручників та політв'язнів, зокрема, режисера Олега Сєнцова, активіста Олександра Кольченка, кореспондента Укрінформу Романа Сущенка та багатьох інших людей.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ