Про це він розповів в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Жодного з утримуваних зараз політв'язнів не обмінюють, не звільняють. Перспективи їхнього звільнення погані. Це спрацювало один раз з Савченко, коли прізвища Єрофєєва, Александрова також з'явилися в ЗМІ, були розкручені до такої міри, коли незграбно було для Кремля відмовлятися від обміну. Можливо, і тут так вийде", – розповів Фейгін.

Адвокат також поділився інформацією про здоров'я українського журналіста, сказавши, що самопочуття і настрій у нього гарний.

"З його (Сущенка – ред.) здоров'ям все в порядку. Воно не викликає ніякого занепокоєння. Сам він налаштований досить добре. Він готовий терпіти і чекати, у нього з цим немає проблем", – сказав він.

Нагадаємо, раніше Марк Фейгін у "Твіттері" повідомив про візит до свого підзахисного Романа Сущенка і припустив, що підозрюваного у шпигунстві українського журналіста можуть обміняти на затриманого в Україні російського розвідника Віктора Павленка. Деякі ЗМІ пов'язують прізвище Павленка з повідомленням СБУ про затримання російського шпигуна 9 жовтня.

Як повідомлялося, 30 вересня ФСБ Росії затримала в Москві журналіста Укрінформу Романа Сущенка за підозрою в шпигунстві. У російській спецслужбі вважають, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. В українській розвідці причетність Сущенка до відомства не підтверджують.

В Укрінформі назвали затримання в РФ Сущенка спланованою провокацією. МЗС України закликав міжнародне співтовариство посилити тиск на Росію через затримання журналіста.

Марк Фейгін повідомив, що Сущенка можуть протримати в СІЗО до двох років.

ІА "Вголос": НОВИНИ