[media=137228,137229,137230,137231] 

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Учасники злочинної організації впродовж вересня 2016 – березня 2017 року облаштували у Львові мережу підпільних гральних закладів, яка діяла у Франківському, Шевченківському та Личаківському районах Львова.

Правоохоронці встановили, що до організації грального бізнесу причетні четверо громадян: це – жителі Києва, Київської області, Кривого рогу і Львова.  Для функціонування цих закладів вони винаймали адміністраторів та обслуговуючий персонал з місцевих мешканців. Загалом доведена причетність до незаконного бізнесу 21 особи. У поліції також розповіли, що діяльність гральних закладів не афішувалась: вхідні двері постійно були зачинені, здійснювалось зовнішнє відеоспостереження, клієнти проходили фейс-контроль для обмеження входу випадкових гравців.

«Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили понад 100 одиниць грального обладнання разом із моніторами, засобами зв'язку та іншими пристроями, документи про облік і звітність, в яких зафіксовано рух коштів, що надходили від відвідувачів. Після викриття злочинці спробували відновити діяльність гральних закладів, однак були викриті повторно. Всім учасникам злочинної організації повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.255 (створення злочинної організації), ч.4 ст.28 (вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією), ч.1 ст.203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України», – йдеться у повідомленні.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ