Етер у студії НТА передВеликодній видався не простим, і, може бути передбачено, що найближчі дні будуть не легкими для всієї України в цілому. Але за що? Розповідав іноземний гість Марк Фейгін скайпом.

Він не відмовиться від того, щоби захопити усю Україну. Цього не буде. Однак, друга фаза, що розпочалась, передбачає, що вдасться вийти до адміністративних кордонів Донецької і Луганської областей, здійснивши просунення до Херсону, далі Миколаїв, Херсон", - аналізує закордонний експерт.

Не варто заперечувати або ж нівелювати такої думки, що ворог не піде далі. Як стверджує в етері НТА Марк Фейгін:

«Йому потрібно не лише території, він хоче знищити український народ. Українського етносу як такого. не має бути», - поянснює думку ворога Марк Фейгін.

Якщо ми говоримо за озброєння і ракети, їх теж не так, як пише у міноборони, є багато, стверджує доповідач, інша техніка є теж застарілою: не новою. У протиставленні такої техніки до західних аналогів.

За ці 2 місяці ми бачимо західні засоби захисту є дуже ефективними, максимально ефективними у бою. Вони показали свою надійність. І скільки б не залишилось у росії старої техніки, то вона не конкуруватиме зі зразками західної техніки", - запевняє експерт.

Питання озброєння залишається вирішальним. Взяти Маріуполь не вдасться. Як розглядається зараз питання відмови від наступу? Неочікувана відповідь:

«Путін брехун, це злодій, брехун і підла людина, все, що він говорить - це брехня. Врешті він не відмовиться від захоплення комбатантів, принаймні, Азовсталі. Йому не треба території: він хоче вбивати людей..»

Що далі розмовляли і про що йдеться - в етері телеканалу НТА:

Також на сайті ІА «Вголос» можете почитати про те, що На Харківщині російські орки закатували мирних жителів одного із сіл. а ще ;

ІА "Вголос": НОВИНИ