Пригадую, які були настрої у суспільстві на початку 2019 року: було велике  розчарування. Тоді хвиля Зеленського здавалась свіжою водою: креативна кампанія, нові обличчя та професіонали з порядною репутацією – такі, як Данилюк, Рябошапка, Абрамавичус та інші, що формували нову політику.

Про це в інтерв’ю «Вголосу» розповів народний депутат (вже екс-«слуга») Гео Лерос.

«Згадайте хоча б ідею збирати найкращих професіоналів для напрацювання антикорупційних законів, - зауважив він. - У програмі Зеленського були правильні ідеї, як-от податок на виведений капітал замість податку на прибуток; менше держави в економіці; СБУ та поліція не мають займатись економікою; реформа освіти, пенсійна реформа; інвестиційні стимули; розвиток свобод та демократії та багато інших».

При цьому Лерос додав: «Тоді мене запросив у команду Кирило Тимошенко (заступник глави ОП Зеленського з 2019 року, – ред.), з яким ми раніше працювали в творчому проекті. Я показав Зеленському проекти, які реалізував, та запропонував творчі та культурні проекти, які можуть змінити країну за наступні 5 років – після цього він запропонував мені стати його радником».

Більше читайте у статті: «Гео Лерос: «Тищенко «кришує» монополію, Єрмак – контрабанду, а «Слуг» зламали гроші в конвертах».

ІА "Вголос": НОВИНИ