Український співак Віталій Козловський вперше став батьком.

Про це співак розповів в інтерв'ю Раміні Есхакзай.

Співак розповів, що про вагітність дружини він дізнався, коли був на полігоні. Його обраниця Юлія Бакуменко відправила йому фото позитивного тесту на вагітність та УЗД-знімок.

«Над тим, щоб стати батьками, ми працювали достатньо довго, ще до війни. Але Бог нам не давав. Я дізнався про те, що стану батьком, на пʼятому тижні, коли я вже був на полігоні», — зізнався артист.

Віталій Козловський не хотів бути присутнім на пологах, але дружина вмовила його підтримати її. Хлопчика назвали Оскаром. 

«Нещодавно Україна отримала «Оскар», і ім'я мого сина було на вустах мільйонів людей. Я придумав. Колись давно був у гостях в Італії у мами, і там одна українка назвала свого синочка Оскар. Я людина, яка співає, і сприймає фонетикою. Це ім'я означає «божественний», і мені це запало в душу, бо я його раніше асоціював з нагородою в Голлівуді, а тут відзначив, що це дуже гарне ім'я», — зазначив він.

Нагадаємо, український співак Віталій Козловський нині захищає Україну від російських загарбників. Раніше він зізнався, що одружився. 

ІА "Вголос": НОВИНИ