Управління Будванського суду в Которі (Чорногорія) оштрафувало трьох громадянок України на 450 євро кожну за те, що вони «роздяглися догола і позували на дорозі».

Про це повідомляє місцевий сайт Vijesti.

Обвинувачення зазначило, що українки здійснили правопорушення відповідно до пункту 2 статті 7 Закону про Суспільний лад, в зв'язку з чим, на підставі зазначеного правового регулювання, вони були оштрафовані в розмірі 450 євро кожна.

Суддя визнала їх винними в тому, що "вони безсоромно вели себе в громадському місці, тобто на ділянці регіональної дороги Котор-Трійця, 8 липня близько 15:00".

Під час розгляду справи в суді, стало відомо, що жінки "роздяглися догола і позували на асфальтованій дорозі, знімаючись і фотографуючись протягом десяти хвилин".

"Українки Д. О. (19 років), В. Р. (21 рік) і Р. К (21 рік) були затримані поліцією Котора вчора близько 15:00 після того, як... оголені сфотографувалися в громадському місці", - йдеться в повідомленні.

"Вони зобов'язані сплатити гроші безпосередньо перед тим, як рішення стане остаточним, на банківський рахунок бюджету Чорногорії. Відповідач може сплатити дві третини накладеного штрафу, якщо вони та Дирекція поліції відмовляться від права на апеляцію, і в цьому випадку буде вважатися, що штраф сплачений повністю», - пояснюється у вироку суду.

ІА "Вголос": НОВИНИ