Депутати Львівської міської ради від Європейської Солідарності задекларували ініціативу реконструювати та привести до належного вигляду усі парки та сквери Львова та приєднаних громад до завершення своєї каденції.

Рішення про це ухвалено на спільному тимбілдингу фракції.

Про це вони розповіли на своїх сторінках у Фейсбуці.

«У передвиборчій програмі нашої політичної сили Європейська Солідарність йшлося про те, що ми приділятимемо належну увагу питанням екології - чистій воді й чистому повітрю, зеленим зонам, скверам і паркам. Важливим далекоглядним завданням Львова є прискорення розвитку соціальної інфраструктури, зокрема зелених зон, які є «легенями» міста. Ми готові неухильно дотримуватися цієї обіцянки.

 


Бо це насправді потрібно нам усім, озеленене, чисте місто важливе як для нинішніх мешканців міста, так й для наших дітей-внуків. Саме тому з колегами поставили собі амбіційну ціль: повна реконструкція, впорядкування та комфортне облаштування усіх без виключення парків та скверів Львова. І зараз мова не лише про стару територію Львова, а й про приєднані громади", - йдеться у повідомленні голови фракції ЄС Львівської міськради Петра Адамика.

Нагадаємо, офіційно у Львові є 108 скверів та 33 парки. Вони у різному стані - від доволі впорядкованих, як Стрийський парк, так і до занедбаних, як, наприклад, парк Залізна вода чи Боднарівка.

Публікація у рамках Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ