Франція партії «Європейська солідарність у Львівській міській раді закликає всіх колег провести позачергові сесії у всіх міських радах.

Про це повідомили на своїй сторінці у соцмережі.

«Ми усі разом мусимо зреагувати на російську агресію, необхідно негайно вирішити питання, пов’язані з посиленням обороноздатності держави.Деталі про час та дату засідання сесії ЛМР повідомимо згодом.», - говориться у повідомленні.

За словами голови фракції Петра Адамика, у порядок денний питання позачергової сесії треба внести питання «Про реакцію на російську агресію та негайне розв'язання питань, що пов'язані з посиленням обороноздатності держави».

Також голова Львівської обласної ради Ірина Гримак  терміново скликала голів фракцій обласної ради на консультації щодо ситуації, яка склалася у зв'язку з підписанням указу про визнання РФ псевдореспублік «ДНР» і «ЛНР» та загостренням ситуації на Сході нашої держави.

«Завдання місцевого самоврядування в цій ситуації забезпечити захист цивільного населення, а також визначити політичні кроки в підтримку цілісності території та незалежності нашої країни», - заявила вона.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», вчора Путін офіційно визнав незалежність псевдореспублік «лнр/днр» та наказав ввести туди російські війська.

ІА "Вголос": НОВИНИ