Депутати Львівської міської ради звернулася до президента, голови ВРУ та прем’єр-міністра з вимогою заборонити продаж російських товарів в Україні.

На сьомий рік російської-української війни в умовах тиску з боку країни-агресора наша держава продовжує дозволяти ворогу використовувати економічні та політичні важелі впливу ззовні та зсередини нашої країни, про це йдеться у зверненні партії «Варта», Про це інформує ІА «Вголос».

«В Україні безперешкодно продовжують продавати товари російського походження. У зв’язку з цим фракція »Варта« вирішила звернутися до посадовців з пропозицією розглянути можливість заборони реалізації товарів та послуг російського походження на території нашої країни», - зазначила депутат Наталія Шелестак.
Депутати виступають за введення додаткового митного збору та створення окремого державного фонду для виплат сім’ям жертв російсько-української війни.

Також «Варта» підготувала текст ухвали про додаткове позначення товарів російського виробництва в торгівельних закладах на території Львівської територіальної громади на 2021-2025 роки.

Раніше Вголос повідомляв:

ІА "Вголос": НОВИНИ