Начальник відомства Ярослав Жукровський під час прес-конференції сьогодні висловив переконання, що це стане можливо завдяки призначенню нового заступника начальника – в. о. начальника Франківського відділу Андрія Рожнятовського, передає кореспондент «Вголосу».

За словами керівника управління, Рожнятовський уже пройшов стажування і минулого тижня розпочав роботу.

«Я сказав Рожнятовському: маєш перевернути службу з ніг на голову. Якщо буде потреба окремих виконавців через вікна викидати, я дозволяю. Розумію, що говорю грубо, але наразі Франківська виконавча служба є найгіршою в області, а має стати пілотно-показовою», – підкреслив Жукровський.

Він також пояснив, що негативну оцінку служба отримала за часів керування нею попереднього начальника Юрія Солтиса, якого довелося звільнити через пияцтво й незадовільну поведінку.

«Попереднього начальника звільняли дуже довго і важко. Він довго ховався від мене по лікарняних, оскаржував догани, які оголошував йому, через суди. Але я відстояв свою позицію, і людина, яка займалася дурницями та пиячила на роботі, пішла в центр зайнятості шукати кращої долі», – запевнив Жукровський.

Як писав «Вголос», на Львівщині 25-річна дівчина очолить райуправління юстиції, бо в неї «світяться очі».

ІА "Вголос": НОВИНИ