Так, журналістку звинуватили в тому, що вона влаштувала «розбірки» своїм критикам. До двох коментаторів, які залишили невтішні відгуки під фото Фреймут, зірка нібито приїхала просто на роботу - з'ясувати, чому вони так про неї думають.

Про один з інцидентів на своїй сторінці в Facebook розповіла журналістка Христина Рівера.

«До дочки моєї колеги прийшла на роботу Ольга Фреймут, за те, що та (дочка) написала у своєму Facebook, що «Ольга Фреймут - «кінчена». Люди, це не жарт», - зазначила вона.

Другий інцидент нібито стався з київською поетесою і психологом, волонтером психологічної кризової служби Єлизаветою Непійко.

«До мене на прийом прийшла підсадна дівчина, а за дівчиною посеред прийому прийшла Фреймут зі знімальною групою - питати, чому я в Facebook в коментарях назвала її «рагулихою» і недавно вивісила невдалий кадр з «Пацанок», - написала вона на своїй сторінці в соцмережі.

Разом з тим, юзери і відомі люди вже висловилися щодо цієї ситуації.

«Так, хлопці, вирішив ходити до всіх, кому я не подобаюся, на роботу і додому, щоб з'ясувати, що конкретно вас в мені не влаштовує!» - написав продюсер Володимир Петров.

Політолог Олексій Голобуцький вирішив провести голосування: «Хто згоден з дівчиною щодо Фреймут - ставте «+». Хто з нею не згоден, то відповідно ставте « - », - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Пожартувала щодо цього і продюсерка Олена Мозгова, зазначивши: «А ти хочеш, щоб до тебе прийшла Фреймут?».

 

Відгукнувся і Сергій Притула, залишивши короткий та іронічний допис:

«Тепер усі знають, як запросити в гості Ольгу Михайлівну, навіть не будучи з нею знайомим і не маючи номера її телефону».

Разом з тим, на запитання однієї з шанувальниць Сергій відповів, що він абсолютно не розлючений на Ольгу Фреймут, якщо хтось так подумав. Однак згодом додав, що «не варто плутати свободу слова з безвідповідальним хамством і словесним поносом».

Додамо, що раніше Фреймут опублікувала в Instagram знімки дівчат, які розкритикували її фотографії.

 

 

Дівчатка, після вчорашнього фото , яке вас засмутило , вирішила дослухатися : виспалася і з'їла канапки на ніч. Я обіймаю кожну, хто цінує в мені людину , яка має право на втому, зморшку біля ока і слабування. А тих панянок, які радикально висловилися у мій бік, хочу показати у себе на сторіночці . Вони кажуть , що я дуже старенька і страшна . Пропоную тоді милуватися їхніми личками

ІА "Вголос": НОВИНИ